Secretul confortului maxim

 Bun gasit! Scriu dupa o pauza cam lunga, cauzata de o serie de evenimente care m-au tinut in priza. Stiti si voi cum e, pregatirile incep cu mult inainte de ziua evenimentului propriu-zis si ne place sau nu, aceste pregatiri pentru serile speciale ne provoaca la sesiuni lungi de shopping si de consiliere de stil cu prietenele si la mult timp investit.
 Duminica aceasta merg din nou la un eveniment, insa de data asta am un aliat secret. Secret pentru ca e invizibil si aliat pentru ca ma salveaza de disconfortul creat de purtarea pantofilor noi sau a celor pe care i-am cumparat nu pentru ca piciorul se aseza perfect in ei, ci pentru ca modelul era mult prea frumos ca sa ii las pe raftul magazinului. Sunt convinsa ca stiti cum e sa te "bata" un pantof, sa ai multe perechi de incaltaminte foarte frumoase, dar pe care nu le poti purta si sa alergi cu o zi inainte de o petrecere cautand in mall o pereche de pantofi purtabila.

Ei bine, Johnson& Johnson s-a gandit la noi si a creat plasturii perfecti pentru astfel de situatii. Transparenti, dintr-un material special, cu textura moale, asemanatoare siliconului si cu o actiune dubla, de preventie si de vindecare, plasturii COMPEED merg pe conceptul "second skin", se aplica usor pe piele si se indeparteaza la fel de usor, nu sunt vizibili si sunt si rezistenti la apa.

Aplicarea lor inseamna stoparea progresiei basicilor, vindecarea lor si reducerea durerii, precum si prevenirea apritiei unor noileziuni, totul cu un nivel maxim de confort. Iar aplicabilitatea este una extinsa, de la pantofii cu toc la cei office sau de zi, precum si la incaltamintea sport, dupa cum ati vazut si in reclamele cu jucatoarea de tenis Caroline Wozniachi, care foloseste plasturii COMPPED atat pe teren, cat si in timpul liber.

Eu i-am aplicat intr-o zi in care am mers foarte mult pe jos, iar senzatia a fost una de confort si de relaxare, picioarele mele fiind protejate de marginile dure ale pantofilor si de aparitia ranilor. Iar duminica ii voi lua din nou cu mine ca sa pot dansa toata seara! Voi i-ati incercat?


Etichete: ,