I love sales!Hello beauty addicts!
Azi mi-am asumat din nou rolul de "beauty inlove" si am plecat la SALE hunt. Aseara am fost la Sephora si am profitat de reduceri pentru a-mi reface stocul cu gama mea preferata: Mineral Flowers.

Este o gama din Israel, cu ingrediente naturale in proportie de peste 90% si cu un concept care mie imi place foarte mult, bazat pe puterea florilor si a apelor florale. Din pacate, acest brand va fi scos de pe rafturile magazinelor Sephora din Romania, acum se vand ultimele produse, nu am inteles de ce, insa din surse neoficiale se pare ca produsele nu s-au vandut foarte bine la noi. Probabil din cauza pretului prea mic :). Nu stiu ce preturi aveau la lansare, dar in ultimele luni cremele costau in jur de 40 de lei. Eu le folosesc de aproape un an, inca mai am 4 produse de la ei, iar aseara mi-am completat colectia, cu preturi incredibile.

Iata ce am ales:
masca cu migdale- 28,5 lei
gel facial wash cu trandafiri- 18,5 lei
crema de noapte cu musetel - 28,5 lei
crema pentru corp din gama cu migdale- 22,5 lei.


Si am adaugat si o crema pentru ochi, dintr-o alta gama care imi place mult, D-biotic, al carei secret consta in folosirea structurii iaurtului, combinand fermentii si complexele prebiotice cu proteine, calciu si vitamine. Preturile la aceasta gama erau reduse cu mai mult de 50%, astfel ca am achizitionat crema pentru ochi cu 34,5 lei. Am folosit crema de zi din aceasta gama si mi-a facut vara mai usor de suportat, gratie texturii lejere, foarte asemanatoare iaurtului:).

Voi scrie in detaliu despre aceste produse in postarile viitoare. Pana atunci, va recomand sa profitati si voi de reduceri pentru a va achizitiona gamele preferate sau pentru a descoperi alte solutii pentru ingrijirea pielii.
Inchei cu viziunea celor de la Mineral Flowers:

"Let's flower the world!"

Etichete: ,